Verbouwen / Renovatie / Restauratie

Totaal verbouwen, een nieuw interieur in uw bedrijf, een nieuwe keuken en/of een nieuwe badkamer in uw woning. Of wilt u misschien de hele woning aanpassen voor de toekomst, zodat u langer kan genieten van uw eigen huis.

Levert u zelf de materialen of heeft u liever dat wij dat verzorgen, alles is mogelijk en bespreekbaar. Wilt u een kleine of juist grote verbouwing, wij helpen u natuurlijk graag!

Een verbouwing vraagt om veel aandacht en precisie omdat, je te maken krijgt met een bestaande situatie die wordt omgebouwd naar een nieuwe situatie. Doordat wij een goede coördinatie hebben met onze eigen bouwgroep, onderaannemers en toeleveranciers kunnen wij op een flexibele wijze er voor zorgen dat we op de snelste, beste en goedkoopste manier bij het eindresultaat van het project komen.

 

Renovatie en restauratie worden wel eens vergeleken met elkaar of verkeerd begrepen, maar er zit een groot verschil tussen deze twee!

Bij renovatie knap je een vervallen pand van eventueel binnen en/of buiten weer geheel op die voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid etc. Er wordt gebruik gemaakt van oude en nieuwe materialen en technieken. Wat het comfort en de duurzaamheid verhoogd.

Dus heeft u een prachtig mooi pand en is helaas gewoon onderhoud onvoldoende en renovatie hoog nodig dan zit u bij Gasseling Vastgoed goed! U kunt voor zowel de buitenzijde, als de binnenzijde van uw pand Gasseling Vastgoed inschakelen voor de renovatie.

Bij restauratie breng je een pand terug in oorspronkelijke staat. Hierbij gebruik je alleen de traditionele materialen en technieken om authentieke details te herstellen die kenmerkend zijn voor de periode of jaargetij waarin het pand gebouwd is, zodat het pand z’n karakteristieke uitstraling terug krijgt. Bij bijvoorbeeld een monumentaal pand is dit verplicht!

Heeft u een monumentaal of oud pand, dat u weer in oude glorie wilt laten herstellen, dan bent u bij Gasseling vastgoed aan het goede adres om u pand te laten restaureren!

Wilt u meer weten over verbouwen/renoveren/restaureren of heeft u interesse, neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte.

 

Terug